Juleudstilling

Juleudstilling

Årets sidste udstilling blev Ridgeback klubbens juleudstilling med den tyske opdrætter dommer Monika Pehr,som gav sig god tid til at alle hvalpe havde en god og hyggelig tid i ringen. Kukie syntes det var FANTASTISK og fik følgende bedømmelse: Powerful balanced liver nose puppy, nice head expression, long elegant neck, corr. topline a little slop in croup, ribcage needs to develop, very nice muscled shoulder, corr. angulation front and rear, powerful movement with push and drive, has fun in the ring og hun blev nr. 3 ud af 7 hvalpe

Ida syntes også den store ring og masser af løbeture var fantastisk og selvom hun viste sig super godt var hun desværre ikke helt dommerens stil selvom hun også fik en meget flot bedømmelse: Almost 5 year old female in perfect size, corr. head with nice expression, long elegant neck, corr. topline, a little short in loin, corr. depth of chest, sufficient angulations in front, corr. in rear, corr. free movement with push and drive, så hun måtte “nøjes” med et excellent i en stor klasse med 11 tæver

Så alt i alt en dejlig dag der blev afsluttet af en hyggelig julefrokost