Friske Funny / Funny is already up

  • af

[pe2-gallery class=”alignleft” ] DSC_2615.JPG[/pe2-gallery]Funny er ved at være rimeligt på benene efter fødslen og det virker ikke til at den stigende mælke produktion generer hende særligt. I morges var hun frisk nok til at ville med ud og løbe og hun klarede godt 2 km i fin stil, uden at være specielt nervøs for at komme for langt væk fra hvalpene. Hvalpene vokser også godt – de har rigtige ben nu og begynder at ligne hundehvalpe, der er masser af lyde i hvalpekassen, fra søvnige grynt, småpiben, et enkelt vuf og så selvfølgeligt den desparate hylen når der er MAD i nærheden 🙂  Ikke mærkeligt at nogen af dem har taget mere end 80% på af deres fødselsvægt!

DSC_2616.JPG

pump handle tails

/ Funny is becoming more and more active and today she even went for a run with me, just 2 kms – but pretty well done I think, especially as she didnt seem all that fussed about leaving the little ones behind. But the little ones are getting what they need and more, so she really dont need to worry, some of them have now gained more than 80% on top of their birth weight and they are not stopping 🙂