Dyrlæge besøg/ Vet check

  • af
DSC_3464.JPG

Hvalpestakken er nu bedst

Så kom den næste milepæl inden hvalpene rejser hjemmefra: dyrlægen. De to Sinus hvalpe skulle opereres og resten checkes og vaccineres. Jeg er så heldig at min “almindelige” dyrlæge også er en af de få specialister der findes i sinus operationer i Danmark, så det er en bekymring mindre, men alligevel utroligt svært at aflevere de små glade tillidsfulde til en stor operation. Alt gik heldigvis godt, Grøns sinus var simpel, mens Stribe’s var både forgrenet og dobbelt. Puhhh. GODT at Dorte Nørgård fra Abild dyreklinik havde gjort det mange gange før!
Mens de to små vågnede op kom resten af flokken ind til sundheds check, se DET var sjovt og klinikken blev indtaget med logrende haler og små nysgerrige snuder overalt. Alle passerede sundheds checket med flyvende faner, meget fint 🙂

Jeg havde jo så forventet at de var blot en smule trætte efter alle oplevelserne, især da de to nyoperede små fyre….. men nej…..
der er blevet tumlet hele aftenen, sådan noget små pjat som vaccination, bilkørsel og operation skal da ikke forstyrre fornøjelserne.