Spring til indhold

Udstillingsåret 2020

  • af

Udstillingsåret har ikke helt været som forventet – først var alt aflyst, og de hyggelige skuer vi havde håbet at bruge til at lære hvalpene om det at komme på udstilling blev ikke til noget. Heldigvis åbnede Danmark lidt op i løbet af sommeren og det lykkedes Ridgebackklubben at gennemføre hele fire udstillinger indtil alt blev lukket ned igen

https://www.lewanika.dk/www/wp-content/uploads/Bukami-1-udstilling.mov

Ridgebackdagen 2020

Tre M hvalpe var på deres allerførste udstilling den 29/8 2020, det var den allerførste udstilling der var mulig efter nedlukningen tidligere på året og der skulle stadig holdes kraftigt øje med antal og afstand. Det var ikke nemt for de unge hunde for første gang at skulle være i en hal med mange andre hunde, glatte gulve og en fremmed  der ville røre ved dem. Men alle tre klarede det flot med SL

Lewanika MaLibobo – Bukami blev bedste hvalpehan med denne flotte kritik: “6 måneder gammel, udsædvanlig smuk og velbygget hvalp, meget harmonisk i outline, velskåret hoved i rette proportioner, sort næse og mærke øjne, tørt hoved, prima halslængde, prima overlinje, velansat hale i god længde, veludviklet forbryst, god længde på overarm, veltilbagelagt skulder, veludviklet brystkasse for alder, god velvinklet bag, prima benstamme, stærk mellemhånd, velformede poter, elegante bevægelser, en smuk hun der understøttes af en professionel handler, venligt temperament”

Lewanika Musi-oa-Tunya – Merlin blev nr 2 bedste hanhvalp:” 6 måneder gammel krudtugle, udmærket type, korrekt bid, velformet hoved, næsefarve passer til pelsfarven, korrekt højt ansatte ører, tilstrækkelig hals, udmærket overlinie med pæn ridge, korrekt ansat og længde på hale, tilstrækkelig forbryst, tilpas længde på overarm, lidt åben skuldervinkling, udmærket brystkasse, tilstrækkelig benstamme for størrelsen, frie bevægelser med god skridtlængde, trænger til mere ringtræning, venligt temperament”

Lewanika MaLozi fik SL og blev 3 bedste tævehvalp: “6 måneder gammel tæve, korrekt bid, sort næse og mørke øjne, udmærket pigmentering, behøver stadig udvikling, korrekt ansatte ører, fin kvalitet, udmærket hals, dog ikke helt lige ryglinje, en anelse højt ansat hale, tilstrækkelig forbryst for alderen, tilstrækkelig vinklet for og bag, brystkassen stadig meget uudviklet, gode benstammer, fine poter, venligt temperament, gode bevægelser dog stadig en del ukontrolleret”

https://www.lewanika.dk/www/wp-content/uploads/lozi-1st-udstilling.mov

Bulami BIR hvalp og Lozi BIM – hadsten september 2020

Lewanika MaLibobo & Lewanika MaLozi BIR og BIM hvalp i Hadsten

Bukami : god størrelse – vel formet hoved med herligt udtryk – vel ansatte ører – mørke øjne og korrekt bid – fin hals – god overgang til skulder og ryg – for alderen passende brystdybde – acceptabel vinklet såvel for som bag – acceptable bevægelser – ridge af god længde – velafrundet boks med symmetriske kroner

Lozi: en smuk feminin hvalpetæve af passende størrelse – feminin vel formet hoved med dejlige mørke øjne – korrekt bid – det kræver dog lidt træning i tandvisning – god hals og ryg – acceptabel vinklet fremme passende vinklet bag – endnu meget legesyg under bevægelse – ridge af god længde med symetriske kroner

Lewanika MaLibobo bedste hvalp i Årslev

7,5  måneder, veludviklet hanhvalp, hoved med fin skalle, veludfyldt næseparti, korrekt stop, parallelle planer, velansatte ører, smuk hals og overlinje, meget velvinklet i skulderen, allerede albuerne tæt ind til kroppen, fin forbryst, gode benstammer og poter, velvinklet bag men fortsat lidt løs i sine haser, fin krop for alderen, herlig temperament, meget flot ridge, velvist, går godt for sin alder men stadig lidt højt løftet hale, meget veltrænet og velpræsenteret,

Lewanika MaLibobo bedste hanhvalp i Korsør

7,5 måneder. kraftig han med rigtigt godt hoved og udtryk sakse bid. passende læber udemærket kinder korrekt stop fine mørke øjne god skalle velansatte øre. endenu lidt høj bag. udemærket hale ansætning med bære for højt stærke ben og fine poter. udemærket pels. udemærket ridge. må være stærker bag udemæreket fremme. udeviser ikke den støres tillid til fremmede i dag