Spring til indhold

Årets første udstilling – i slud og sne

  • af

Med forsamlingsforbud på kun fem personer indendørs var beslutningen om at afholde RRKs første udstilling i 2021 udendørs ikke svær at tage. At vejret så virkeligt besluttede sig til at vise at Danmark i april kan være både bidende kold og meget våd – det måtte man jo tage som det var. Men vejret passede åbenbart Lewanika flokken, yngstemand Ma-Libobo lavede hat trick og blev ikke bare bedste junior med junior cert og og junior klub cert, men tog også anden pladsen med CAC i bedste hanklasse, lige efter sin far BelAmi. Kukie og Safari syntes det var meget koldt at vente i den store tæve klasse så placerede ikke, men mor Ida vandt bedste veteran tæve med 2xveteran certifikater  og Lewanika børnene vand HP og bedste opdrætsklasse. ikke nogen dårlig start på året