Spring til indhold

En solskins dag på Midtjysk Greyhound Stadium

  • af

MGS – Midtjysk Greyhound stadium har et fast underholdende indslag for mange af vores hunde – helt tilbage til vores første Ridgeback Fufu tilbage i ca 1997.  Nu er den blevet smukt renoveret og har atter engang åbnet dørene for andre racer end de smukke Greyhounds, og heldigvis med de samme åbne og venlige entusiaster som altid.  Væddeløb/baneløb er meget anderledes end Lure Coursing som alle vores hunde bare elsker, og kræver en del tilvænning først. Kukie er som den yngste den mest entusiastiske hvor Ida og Gekko ikke er helt sikre på at de har lyst til bare at løber rundt på den måde: Banen er af fast presset sand, oval og ca 600 m – “haren” er en motorsavs motor der kører på en fast skinne med en byttet i form af kulørte plastikstrimler efter sig. En Greyhound kan komme op på 70 km i timen og det hurtigste en Ridgeback er blevet målt til er 63 km/t.