Spring til indhold

N-kuld/N-Litter 2021

Det er med stor glæde at vi endeligt kan afsløre, at vi håber at Kukie skal blive  mor til sit første kuld i foråret 2021 og at vi  har fundet hvad vi håber er den helt rigtige han til vores smukke, aktive, super intelligente Kukies første kuld:

Hvalpene blev født 13/5 2021 5 tæver og 3 hanner, alle med korrekt ridge

  • Lewanika Namasiku (M)
  • Lewanika Ngonda (M)
  • Lewanika Nkosi Cava (M)
  • Lewanika N’Mwazi Nordic Power Matilda (T)
  • Lewanika Nawa (T)
  • Lewanika N’Moto (T)
  • Lewanika NkosiSana (T)
  • Lewanika Nambuwa (T)
 

 Ulwazi’s Born to Run Bowie. Her går jeg lidt tilbage i linjer jeg har brugt tidligere (men som ikke er relaterede) og hvor jeg har kendt og beundret mange af hundene i hans stamtavle, Jeg kender både Bowies far og mor og har selvfølgeligt også mødt ham tidligere. Han er en skøn hund hele vejen igennem, han er særdeles dygtig til at læse en given situation og han undgår konflikter med andre hunde i så høj grad at han hellere trækker sig før der opstår problemer. Han kommer godt ud af det med andre hunde, unge og gamle,  hanner og tæver, han er bare skøn. Når han er hjemme er han rolig og afslappet.

Han har masser af jagt instinkt men jager mest med øjnene og er ikke så ivrig med at bruge næsen og når han løber Canicross kan intet forstyrre ham, han nyder bare at løbe, han kan også lide at trække ting og som Kukie eeeelllllskeeeerrrr han Lure Coursing

Ulwazi's Born To Run Bowie

Kukie – min skønne vilde gyldne hund, er min velcro hund når vi er inde eller ude og slapper af, hun elsker fysisk kontakt og foretrækker at ligge på skødet (hun ved vist ikke at hun vejer 35 kg) eller under dynen, hun er venlig overfor fremmede og leger gerne med både hanner og tæver der kommer på besøg i vores indhegnede område, men hendes jagtinstinkt gør at jeg ikke er helt tryg ved at slippe hende andre steder.  Hun er en fremragende sporhund og elsker også at løbe hurtigt til Lure coursing eller bare en vild tur på stranden.  Før hun blev 18 mdr blev hun som den yngste Ridgeback nogensinde Rally-begyndermester og hun nyder  at træne både Rally, Nosework og Schweiss. Hun har været udstillet adskillige gange med fine kritikker og gode resultater, men først og fremmest er hun skøn og glad familie hund.

 

Lewanika Kubuheha