Spring til indhold

Den 12.hvalp/Storesøster/Reservemor

  • af

Jeg har opdrættet Ridgebacks i over 20 år, 12 kuld er det blevet til – men har aldrig før oplevet at en ung tæve går “all-in” i pasningen af hvalpe. Kukie på nu 20 mdr var i løb samtidig med at hendes mor Ida blev parret i august og jeg var bevidst om at hormonerne rundt om en falsk drægtighed måske kunne gøre at hun ville være mere interesseret i hvalpene. Den første uge af hvalpenes liv var mor Ida IKKE indstillet på at dele ansvaret, men efterhånden tøede hun op overfor Kukies høflige men konsistente anmodninger om at være med. Det er tydeligt at Kukie stadig husker det at være lille hvalp og at det allermest hyggelige i verden er at ligge sammen med mor i kassen, og også at hun klart husker nogle af legeredskaberne fra dengang….. og bliver lidt forbavset når hun ikke kan mose sig ind. Men hun har også en kraftigt mor instinkt og finder sig tålmodigt i at hvalpene (med de skarpe tænder) sutter på hende, jeg ved ikke om de får noget ud af det, men de hygger sig ihvertfald