Spring til indhold

Kanya fra Lysnetgaard – hvalpe 2022

For yderligere oplysninger kontakt Aase og John Engsig – 20720738 eller 40872017/lysnetgaard@gmail.com

se også Kanyas facebook side 

Kanya fortæller:

Mit navn er Lewanika Kanya. Jeg er født på kennel Lewanika i 2017 som en af 12 hvalpe i K kuldet. Da jeg var 8 uger gammel blev jeg bortadopteret til familien Engsig på Lysnetgård, der bor kun en halv times kørsel fra mit fødested.

Mine nye ”forældre”, Aase og John, fik deres første RR i 1989. De har haft 3 RR +et kuld hvalpe før mig, så de har megen erfaring med racen og kendskab til dens fortræffeligheder.

De siger, at jeg er en meget klog og fantastisk lærenem RR med et rigtig godt temperament. Jeg forstår rigtig mange kommandoer som at lukke døre, låger og skuffer til skabe, putte ting i skraldespanden, samle ting op og hente forskellige ting som tæpper og sko + meget, meget mere. Jeg er villig til meget, bare jeg får de rigtige godbidder. Et af deres børnebørn har engang forundret sagt, at hun ikke kan forstå, at Kanya forstår menneskesprog.

I det daglige lever jeg et skønt liv med masser af tumleplads. Jeg nyder at omgås mine dyrevenner på gården: kattene, fårene, lammene, køerne og kalvene både ude i det fri og inde i stalden. Fårene og køerne har ligesom jeg lange flotte stamtavler. 

Jeg er altid glad for gæster på gården, ikke mindst når der kommer børn og andre hunde på besøg. Jeg elsker også at komme på besøg andre steder, og jeg bliver rigtig glad, hver gang jeg ser, at mit bur bliver gjort klar til en tur med mig i bilen. 

Mine mennesker synes, at jeg har så mange gode egenskaber, at jeg fortjener at få chancen for at bringe de gode gener videre til et kommende hvalpekuld. 

De siger, at en kommende far til mine hvalpe skal være en hund med et virkelig godt temperament og en rigtig god sundhedsstatus. De har for nylig præsenteret mig for en flot jævnaldrende hanhund, der hedder Mr Makaio.  Vi nød hinandens selskab, og jeg føler mig sikker på, at vi vil være et rigtig godt match!

 

Kanya og Makaio har allerede mødtes og de syntes helt bestemt om hinanden. Kanya forventes at gå i løb i slutningen af november og hvalpe kan forventes i ultimo januar og derfor være parate til at rejse hjemmefra til marts

Kanya er mentalbeskrevet med fint resultat, som en venlig hund uden aggression

Kanya hvalpenes stamtavle

Far

Mor

Navn

Kinyemi Mulamaniya My Mr Makaio Lewanika Kanya
født 30.04.2017 28.03.2017
HD A A
AD 0 0
Ridgegen RR = alle hvalpe får ridge kendes ikke
DM free by parentage DM fri
JME free by parentage free by parentage
EOAD ikke oplyst free by parentage

Interactive Whiteboards by PolyVision