Spring til indhold

Rally-B Lewanika Dumisani

Lewanika Dumisani – Dumisani betyder masser af ros på KiZulu – er bedre kendt under navnet Sammy.

 

(scroll down for English version)

sammy stolte jæger.JPGHun blev født her på Kastedvej den 28 november 2004 og gik ved sin mor Puumas død i december 2008 fra at være flokkens forkælede kronprinsesse til det store ansvar som overtæve. Dette er ikke altid et lige let job, især ikke når en af undersåtterne er en ungtæve ved navn Funny, som vist ikke har meget respekt for hierarki og almen høflighed.

Sammy er en middelstor kompakt rød hvede tæve med et godt hovede, kraftig velformet snude og et korrekt bid, hun har en god lang velformet hals og korrekt skuldervinkling med et godt forbryst og en dyb brystkasse. Kroppen kort, men atletisk og hun har særdeles god vinkling for og bag. Hun bevæger sig med stor kraft og drive.

Hun har været udstillet en del, men hendes yndlingsbeskæftigelse er at komme med i skoven til Schweiss arbejdet eller at arbejde på at lære nye vendinger i Rally-O , hun er nok ikke helt karakteristisk Ridgeback for hun elsker at gøre mig tilfreds og arbejder hårdt på at udføre de opgaver jeg giver hende. Hun er også mit vækkeur og løbepartner – hver morgen hvad enten det regner eller er frostvejr, bliver jeg vækket af en logrende Ridgeback der med haledunk og forsigtige slik får mig ud af dynen og i løbetøjet.

bortset fra vores løbeture er Sammy’s yndlingsbeskæftigelser Lure-coursing, Rally træning, og at komme med i sommerhus hvor hun kan løbe vildt på stranden og (næsten) få lov til at jage efter kronvildtet i skoven. (ihvertfald i drømme)

DSC_0070.jpgDumisani means plenty of praise in KiZulu and that seems to fit her happy active mentality very well, she loves doing things: obedience training, lurecoursing, tracking is all fun activities .

She red wheaten medium sized compact bitch, with a long clean neck, and very good angulation front and rear.