Tiden flyver/Time is flying

  • af

DSC_2754.JPG Der er sket rigtigt meget i de sidste par dage. Funnys mælk er ikke længere helt nok til de små og de har for første gang fået fast føde (godt opløst hvalpefoder). Det var en stor success – der var flere forskellige måder at angribe situationen på, men Blås umiddelbare : jeg stiller mig midt i og så SPISER jeg virkede særdeles fint. Men alle fik smagt den nye føde og der har været særdeles meget ro hele eftermiddagen, sådan et måltid er lidt tungt at fordøje for uøvede maver.

Med den “faste” føde grises der også lidt mere i kassen, så for at få gjort ordentligt rent kom hele flokken også for første gang udenfor. Det var nu lidt skræmmende og MEGET lyst, men ikke mere end at de forsigtigt prøvede på at lege. Det er ikke helt nemt når benene ikke er stabile og tænderne kun lige ved at bryde frem, men mon ikke det kommer hurtigt? 🙂

/ Funny’s milk isnt quite enough anymore and the puppies have had their first “solid” meal (well soaked puppy chow) , it was a great success which was attacked in various ways by the puppies. No doubt that Blues: “I put all feet into it and EAT” was the most successful, but they all got their fill followed by a good drink of the familiar milk.DSC_2764.JPG

As the “solid” food is a great deal more messy than pure milk the pups also experienced their first time outdoors in the warm and very bright sunshine. No doubt that it was very  scary with all that light but they adapted quickly and there was a few attempts to play, a little difficult when the legs are still wobbly and the teeth hardly broken through, but it will come soon.